homepage with spreads

Η συντακτική ομάδα απαρτίζεται από έμπειρους και επαγγελματίες δημοσιογράφους, οι οποίοι έχουν εργαστεί κατά σειρά ετών στους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους της Κύπρου, αρθρογραφώντας σε καθημερινές και κυριακάτικες εφημερίδες, περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας και ιστοσελίδες μεγάλης επισκεψιμότητας.

Το περιοδικό θα παρουσιάζει επίσης άρθρα ειδικών σε θέματα που αφορούν τους νέους, όπως διαχείριση της πίεσης και του στρες, εξερεύνηση των προοπτικών σπουδών και καριέρας καθώς επίσης και η επικοινωνία μεταξύ τους. Τα κείμενα των ειδικών θα τα επιμεληθούν επαγγελματίες συντάκτες για να είναι εύστοχα και ευανάγνωστα, ενημερωτικά αλλά όχι βαρετά.

Eκδίδεται από την Wosom για λογαριασμό της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης και θα δοθεί σε όλους τους μαθητές Λυκείου.

Αρχισυντάκτρια του περιοδικού είναι η Αυγή Σαββίδου με εικοσαετή εμπειρία στον χώρο της επικοινωνίας, της εκπαίδευσης και των lifestyle περιοδικών.

Για επικοινωνία, πληροφορίες ή συνεργασία στο τηλέφωνο 77774444 ή στο LIFEhacker@wosom.com. Περισσότερες πληροφορίες για προβολή σας στο περιοδικό μελετήστε το LIFEhacker MediaKit 2019.

Ανδρέας-Φιλιππίδης-life-hacker-magazine

Ο Αντρέας Φιλιππίδης έχει την χαρά να πλαισιώνεται από μια ομάδα επιλεγμένων ατόμων με κοινό όραμα και στόχο την δημιουργία ποιοτικών και ουσιαστικών αποτελεσμάτων. Αναλαμβάνοντας τον γεμάτο με ευθύνες ρόλο, του υπεύθυνου έκδοσης, ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον, στοιχηματίζει στους νέους, επενδύει στο σήμερα και επιθυμεί να ενισχύσει κάθε αυθεντική προσπάθεια. Σε μια περίοδο ύφεσης με κύριο χαρακτηριστικό την απαξίωση, ο Αντρέας βρίσκεται σε εγρήγορση και συνεχή αναζήτηση μετάδοσης της θετικής σκέψης για τη ζωή.

Αυγή-Σαββίδου

Η Αυγή Σαββίδου είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού και ηγείται μιας έμπειρης, ταλαντούχας και δυναμικής ομάδας συντακτών και ειδικών αρθρογράφων. Το όραμα της είναι ένα περιοδικό που δίνει φωνή στους έφηβους της Κύπρου, πρόσωπο στις φιλοδοξίες τους και θετική προσέγγιση στις προκλήσεις της ζωής τους. Ένα περιοδικό που κτίζει την αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση και αυτοσεβασμό σε κάθε παιδί. Ένα περιοδικό που ενδυναμώνει και εμπνέει.

stavri kleanthous

Την παρουσία και οπτική έκφραση του περιοδικού που θα ελκύει τον αναγνώστη και ιδιαίτερα τον απαιτητικό σήμερα έφηβο, έχει αναλάβει η υπεύθυνη του δημιουργικού τμήματος, Σταύρη Κλεάνθους. Με ένα αξιόλογο πορτφόλιο στο ενεργητικό της, με μοντέρνα αντίληψη και καλλιτεχνική ματιά, στοχεύει να δώσει σε κάθε σελίδα τη νεανική αίσθηση που ταυτίζεται με την εποχή μέσα από ευχάριστη σύνθεση και δροσερά χρώματα.

Photis THeodoropoulos
Ο Φώτης Θεοδωρόπουλος σαν υπεύθυνος Marketing του περιοδικού είναι ο σύνδεσμος όλων των εμπλεκομένων, από την δημιουργική ομάδα μέχρι τον τελικό αποδέκτη του. Με βάση την πλούσια γκάμα των εντός και εκτός Κύπρου εμπειριών του, έχει σαν στόχο την επιτυχή δημιουργία και προώθηση του περιοδικού σε όλους τους ενδιαφερόμενους, είτε αυτοί είναι επιχειρηματικοί συνεργάτες, είτε οι αναγνώστες του.

LIFE hacker Cyprus, 15 Agias Paraskevis Str. 2002, Nicosia, Cyprus. Tel.: (+357) 77774444. Copyright Wosom - All rights reserved.